preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
EU PROJEKTI

Srednja škola Jelkovec trenutno je uključena u tri EU projekta, te je obrada prijave za još jedan u tijeku.

Natjecanja

Učenici Srednje škole Jelkovec, ove 2021. godine, uspješno su sudjelovali na natjecanjima učenika srednjih strukovnih škola Hrvatske World Skills Croatia te INOVA-MLADI i osvojili mnoge medalje i priznanja.

e-Twinning
Brojač posjeta
Ispis statistike od 24. 4. 2012.

Ukupno: 495666
Ovaj mjesec: 837
Ovaj tjedan: 291
Danas: 13
Flag counter

Flag Counter

since 27. 1. 2021.

Upisi u 1. razred SŠ Jelkovec u šk. g. 2022./2023.

NATJEČAJ

ZA UPIS UČENIKA U 1. RAZRED

SREDNJE ŠKOLE JELKOVEC U ŠK. G. 2022./2023.

 

Dana 20. svibnja 2022. u Narodnim novinama objavljena je Odluka Ministarstva znanosti i obrazovanja o upisima u prvi razred srednje škole u šk. g. 2022./2023.

Molimo učenike i njihove roditelje da u suradnji s razrednicima osmih razreda osnovne škole i stručnom službom osnovne škole prate sve obveze koje moraju obaviti u web aplikaciji upisi.hr (prijave u sustav, odabir programa...)

Grad Zagreb objavio je Natječaj za upis u 1. razred na svojim mrežnim stranicama. Natječaj se sastoji od Zajedničke obavijesti te od posebnih informacija vezanih za svaku školu - struktura upisa i informacije u svezi upisa u Srednju školu Jelkovec.

________________________________________________________________

Srednja škola Jelkovec upisuje pet razrednih odjela po 28 učenika, od toga po jedan razredni odjel programa elektrotehničar i tehničar za elektroniku, te tri razredna odjela tehničara za računalstvo.

Bodovni pragovi su: elektrotehničar i tehničar za elektroniku - 56 bodova, a tehničar za računalstvo - 60 bodova.

Maksimalan broj bodova je 80 (zbrajaju se zaključne ocjene za 5., 6., 7. i 8. razred - s dvije decimale, zatim zaključne ocjene iz HRVATSKI JEZIK, MATEMATIKA, PRVI STRANI JEZIK, TEHNIČKA KULTURA, FIZIKA I KEMIJA iz 7. i 8. razreda)

Dodatni bodovi mogu se ostvariti iz natjecanja iz informatike.

_________________________________________________________________

Dokumente koji su uvjet za upis u program Elektrotehničar, Tehničar za elektroniku i Tehničar za računalstvo: 

liječničku svjedodžbu medicine rada (učenici s teškoćama trebaju dostaviti rješenje Gradskog ureda za obrazovanje o primjerenom obliku školovanja i stručno mišljenje Službe za profesionalno usmjeravanje HZZ-a umjesto liječničke svjedodžbe medicine rada)

- potpisanu upisnicu (preuzetu s www.upisi.hr),

- originalnu svjedodžbu 8. razreda osnovne škole 

- i eventualne ostale dokumente kojima su ostvarena prava

potrebno je dostaviti u srednju školu 11. i 12. srpnja 2022. osobno od 8,00 do 15,00 sati ili elektroničkim putem na mail: upisi.ssjelkovec@gmail.com ili putem platforme upisi.hr (skenirano ili slikano).

Iznimno možete dostaviti potvrdu obiteljskog liječnika umjesto svjedodžbe medicine, ali tada liječničku svjedodžbu medicine rada morate dostaviti u školu najkasnije do kraja prvog polugodišta prvog razreda.

Upisnicu elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti osobni kontakt (broj telefona, broj mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati.

Upisnica mora biti potpisana od strane učenika i roditelja/skrbnika.

Na upisnici se učenik treba izjasniti o izbornom predmetu (Vjeronauk ili Etika), te odabiru stranog jezika (Engleski jezik ili Njemački jezik).

Ako kandidat kao prvi strani jezik prijavi određeni jezik za koji ne postoje podaci da ga je najmanje četiri godine učio u osnovnoj školi mora pristupiti dodatnom ispitu i provjeri iz tog stranog jezika  30. lipnja 2022. godine u 9:00 sati, a provjera za učenike s teškoćama u razvoju je 23. 6. 2022. u 12:00 sati.

Upisi u 1. razred Srednje škole Jelkovec 2021./2022.

Obavještavamo Vas da smo 12. i 13. 7. 2021. godine zaprimili dokumentaciju od svih učenika koji su bili iznad crte, te su svi upisani u našu školu.

 

Svim upisanim učenicima u prvi razred, kao i onima upisanim u više razrede, želimo puno sreće i uspjeha u školskoj godini 2021./2022.

NATJEČAJ

za upis u I. razred srednje škole za školsku godinu 2021./2022.

 

 

OBAVIJEST O UPISIMA U ŠKOLU

 

Dokumente koji su uvjet za upis u program Elektrotehničar, Tehničar za elektroniku i Tehničar za računalstvo: liječničku svjedodžbu medicine rada, potpisanu upisnicu (preuzetu s www.upisi.hr) i ostale dokumente kojima su ostvarena prava dostaviti u srednju školu 12. i 13. srpnja 2021. osobno ili

elektroničkim putem.

Osobno u školu: Vladimira Stahuljaka 1, od 8:00 do 15:00.

Elektroničkim putem: upisi.ssjelkovec@gmail.com (skenirano ili slikano).

Iznimno možete dostaviti potvrdu obiteljskog liječnika umjesto svjedodžbe medicine, ali tada liječničku svjedodžbu medicine rada morate dostaviti u školu najkasnije do kraja prvog polugodišta prvog razreda

Upisnicu elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti osobni kontakt (broj telefona, broj mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati.

Upisnica mora biti potpisana od strane učenika i roditelja/skrbnika.

Na upisnici se učenik treba izjasniti o izbornom predmetu (Vjeronauk ili Etika), te odabiru stranog jezika (Engleski jezik ili Njemački jezik).

Ako kandidat kao prvi strani jezik prijavi određeni jezik za koji ne postoje podaci da ga je najmanje četiri godine učio u osnovnoj školi mora pristupiti dodatnom ispitu i provjeri iz tog stranog jezika 30. lipnja 2021. u 9:00 u srednjoj školi, a za učenike s teškoćama u razvoju 21. lipnja 2021. u 12:00.

 

    UPISNO POVJERENSTVO

 

*     prema PRAVILNIKU O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O ELEMENTIMA I KRITERIJIMA ZA IZBOR KANDIDATA ZA UPIS U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE  članak 24. mijenja se i glasi:

»(1) Ovisno o tome što je propisano za određeni program obrazovanja, kandidat koji se upisuje u programe za koje je posebnim propisima i mjerilima određeno obvezno utvrđivanje zdravstvene sposobnosti, pri upisu u program obvezno dostavlja potvrdu nadležnoga školskog liječnika o zdravstvenoj sposobnosti kandidata za propisani program ili liječničku svjedodžbu medicine rada.

(2) Iznimno, kandidat koji u trenutku upisa nije u mogućnosti dostaviti liječničku svjedodžbu medicine rada, pri upisu dostavlja potvrdu obiteljskog liječnika, a liječničku svjedodžbu medicine rada dostavlja školi najkasnije do kraja prvoga polugodišta prvoga razreda.«

 

                                                                                                    

Upis u viši razred

Učenici od 1. - 3. razreda koji su završili nastavnu godinu s uspjehom, dužni su popuniti upisnicu za upis u viši razred, najkasnije prilikom podjele svjedodžbi za tekuću školsku godinu. Upisnica se dostavlja razredniku prilikom podjele svjedodžbi ili na mail ukoliko su učenici sprječeni doći na podjelu svjedodžbi.

Priloženi dokumenti:
Upisnica u srednju skolu.pdf

Prebacivanja iz druge škole

Učenici koji se žele prebaciti u Srednju školu Jelkovec dužni su ispuniti obrazac zamolbe za upis te dostaviti ga s dokumentacijom navedenom u privitku zamolbe.

Što se tiče prebacivanja tijekom prvog razreda naglašavamo odredbu članka 23. stavak 5. Zakona o odgoju i obrazovanju: "Učeniku prvog razreda srednje škole može se odlukom nastavničkog vijeća omogućiti promjena upisanog programa u istoj ili drugoj školi, odnosno upis u drugu školu koja ostvaruje isti obrazovani program, ako učenik ima jednak ili veći broj brodova potrebnih za upis od zadnjeg učenika upisanoga u taj program u toj školi i toj školskoj godini."

Ispisi iz škole

Učenik koji se žele ispisati iz Srednje škole Jelkovec dužni su ispuniti obrazac u privitku.

Nastavak obrazovanja

Poziv učenicima završnih razreda trogodišnjih zanimanja za nastavak obrazovanja Vijest ima dokument u privitku

U prilogu se nalazi Poziv učenicima završnih razreda trogodišnjih zanimanja za nastavak obrazovanja te obrazac zahtjeva koji je moguće podnijeti do 6. srpnja 2022. godine.

  :: opširnije :: 


objavio: Ante Boras  datum: 19. 5. 2021. 10:19
» Arhiva naših vijesti    
 


Raspored

VAŽEĆI RASPORED - KLIKNUTI NA SLIČICU ISPOD:

 

 

 

 

 

RASPORED ZVONA (od 26.5.2022)

1. 8:00 - 8:45

2. 8:50 - 9:35

3. 9:40 - 10:25

(odmor)

4. 10:45 - 11:30

5. 11:35 - 12:20

6. 12:25 - 13:10

7. 13:15 - 14:00

8. 14:15 - 15:00

9. 15:05 - 15:50

10. 15:55 - 16:40


TražilicaCOVID-19

 

HZJZ NOVE ODLUKE:  18. ožujka 2022.

Mjeru dobrovoljnog samotestiranja učenika na SARS-COV-2 brzim antigenskim testova od petka, 18. ožujka 2022. godine potrebno je provoditi samo u slučaju pojave pozitivnog rezultata testa na SARS-COV-2 u razrednom odjelu.


  1.  Postupanje s oboljelima, bliskim kontaktima oboljelih i prekid izolacije i karantene - Objedinjene revidirane preporuke o prioritetima za testiranje na SARS-CoV-2, postupanju s kontaktima, završetku izolacije i karantene/samoizolacije s osvrtom na osobe koje su preboljele COVID-19 ili su cijepljene;


  2.  Odluku Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o prestanku važenja Odluke o načinu korištenja dječjih igrališta i otvorenih sportskih igrališta te načinu bavljenja rekreativnim sportom na otvorenom za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 i


  3.  Odluku Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja.

(podrška vezano uz primjenu Modela i preporuka MZO-a za rad u uvijetima povezanim s COVID-19 u 2021./2022.  Uputa HZJZ-a za šk.g. 2021./2022.)

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s COVID-19

CARNET-ov Helpdesk 01/6661-500 helpdesk@carnet.hr

  • Dežurni epidemiolog u pripravnosti - HZJZ - 098 227 753

  • Higijensko-epidemiološka ispostava, Sesvete, Vesna Lovrečki-Hađina, dr. med. Adresa: Ninska 10, Sesvete Telefon: 385 1 2008 586

  • ​Stožer Civilne zaštite GČ Sevete, Trg D. Domjanića 4, Sesvete, tel: 610 16 24 ili 610 16 61;, telefaks: 610 16 60; e – pošta: sesvete@zagreb.hr


Oglasna ploča

Korisni linkovi
SŠ Jelkovec


TražilicaKalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

preskoči na navigaciju