preskoči na sadržaj

Srednja škola Jelkovec

 > O školi  > Knjižnica
VIJESTI IZ KNJIŽNICE

POSJET KNJIŽNICI U JELKOVCU

Autor: Mislav Čupić, 21. 10. 2016.

 

 

 

 

 

 

Nastavljamo s edukacijom i programom u Mjesecu hrvatske knjige. U suradnji s KGZ Jelkovec u razdoblju od 20.10.2016. do 15.11.2016. učenici Srednje škole Jelkovec imaju posjet knjižnici u sklopu plana i  programa SRO. Učenici sa svojim razrednikom i knjižničarkom naše škole sat SRO-a održavaju u Gradskoj knjižnici prema sadržaju i programu koji je unaprijed dogovoren.

Danas su naši učenici “ zagrizli jabuku “ u prostorijama Gradske knjižnice Jelkovec povodom Svjetskog dana jabuke . Razred 2.b je upoznao zgradu i sve njene katove, sa svim sadržajem koji nudi. Program za druge razrede je pretraživanje kataloga. Učenici su sa lakoćom i potpunim zanimanje pratili što su voditeljici pričale.

Suradnja se nastavlja i dalje prema dogovorenom rasporedu i planu. Danas je zagrižena jabuka ipak potvrdila izreku: „Bez obzira koju jabuku odabrali, crvenu, žutu ili zelenu, imajte na umu da se kaže: "Jedna jabuka dnevno, otjerat će liječnika daleko (An apple a day will keep doctor away)". U nadi da će ta jabuka  postati i jedna pročitana knjiga….

 

Pozdravlja Vas Vaša  knjižničarka
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 24. 4. 2012.

Ukupno: 151348
Ovaj tjedan: 233
 
 > O školi  > Knjižnica
CMS za škole logo
Srednja škola Jelkovec / , Sesvete / www.ss-jelkovec.skole.hr / ured@ss-jelkovec.skole.hr
preskoči na navigaciju