2021-09-14 08:39:15

U izradi je nova mrežna stranica naše škole

U sklopu projekta "Projekt razvoja i implementacije digitalnih usluga u nastavi" razvijena je nova mrežna stranica naše škole s ciljem da se novim dizajnom i organizacijom sadržaja posjetiteljima pruži bolje iskustvo te brzo i jednostavno pretraživanje informacija. Nova stranica biti će dostupna od 20. rujna 2021. na URL adresi: https://www.ss-jelkovec.hr.

U sklopu projekta razvijena je i web aplikacija SmartByte koja omogućava korištenje digitalnih usluga u nastavi. Digitalne usluge s kojima započinjemo projekt su administracijsko sučelje za upravljanje sadržajem nove mrežne stranice te usluga za kreiranje i rješavanje virtualnih provjera znanja. Zainteresirani nastavnici će od 20. rujna moći pristupiti aplikaciji na URL adresi https://smartbyte.ss-jelkovec.hr, a pisane upute će biti objavljene na stranici škole. Nadalje će nastavnici uputiti svoje učenike na registraciju u sustav kako bismo kreirali razredne odjele unutar aplikacije.

 

Projekt je pokrenut na inicijativu našeg učenika Karla Stjepanovića (4. r.) koji je ujedno i glavni razvojni programer zadužen za rad na razvoju i održavanju spomenutih programskih rješenja.


Srednja škola Jelkovec